Здравейте колеги, днеска като бях за смяна на тампоните на стаб. щанга ми казаха, че моите тампони не са от стандартните 21.5/23 мм. а са 24мм. и ми каза, че за съм трябвало да сменям цялата щанга, защото не се продавало отделно тампони, питах го 5 пъти дали са точно 24 а не 23 тои бил сигурен. Та въпроса ми е има ли такива тампони за АР 147 1.9JTD 115к.с. и от къде да си ги зема само тях.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тампони стабилизираща щанга
Collapse
X
-
166 2,4 jtd 2003
156 2,4 jtd 1999
145 1,6 TS 1997
Comment
-
Comment
-
Кои полиуретанови идват цели? СуперПро и Пауърфлекс идват сязани.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
По принцип някой имаха претенции за това как да са срязани, и затва дадохме избор на секи да си ги кълца както му кефне...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ние твоите тампони ли обсъждаме? Не съм разбрал. Сори, не знам как стоят нещата.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Добре де, значи реално с тази силиконова грес за мотори може да се пръсне само върху тампона, както си е, без да се разглобява ли?! Споменахте, че има висока степен на проникване?!
Нека някой сподели, как става свалянето на стабилизиращата щанга и съответната смяна на тези тампони?! Благодаря!ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.
ВАЗ 21079 1990 г.
Comment
-
Ако е само за смазване, може да се разхлабят двата болта държащи черупките на тампона, не много естествено колкото да се появи малко хлабина......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз сложих точните тампони за колата, но ги срязах още милиметър, да могат да затварят повече и подложих парче велосипедна гума по черупката на тампона. Не съм минал много, около 5000 максимум, но не ми изглежда като да има проблеми там скоро.
Comment
Comment